2015. március 25., szerda

A HELYZETI FEPaSoP-ok ELTÖRLÉSE TESTKEZELÉSA Helyzeti FEPaSoP-okat teremted minden fix nézőponttal, amit felveszel. Minden felvett nézőponttal le kell szűkítened az éberségedet.

A helyzeti FEPaSoP-ok (Fogyatékossá tevő, Entropikus, Paralizáló, Sorvasztó, Pusztító) olyan pozíciók, amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezdted fogyatékossá tenni magad azzal kapcsolatban, ami történhet.
Entrópiát teremtesz, ami káoszt csinál mindabból, ami rendben volt előtte. Paralizálod, vagyis megdermeszted magad ott, ahol képtelen vagy működni. Sorvasztani kezded a rendszereket, így azok nem tudnak generatívak lenni. Aztán pusztulást teremtesz. Ez  az öt elem történik, valahányszor bármivel kapcsolatban felveszel egy helyzetet.


Ez a valóság azt mondja, hogy csak akkor van igazad és nem tévedsz, ha megvan a helyes fix nézőpontod, és ennyi!
Ezért az egész életedet azzal töltöd, hogy megszerezd a helyes nézőpontot, a helyes pozíciót, és ezzel beilleszkedhetsz, nyerhetsz, győzhetsz, és nem veszíthetsz. Ha ez megvan, minden rendben. Kivéve, hogy ez az oka annak, hogy nem működik az életed. 
Hajlandó vagy ezeket a fix nézőpontokat eltörölni. Mi lenne ha áramolnál és jelen lennél, és éberen ránéznél a dolgokra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése